Geuzebroek genomineerd voor de Haarlem Business Award

30 september 2015

And the winner is.....!

Donderdag 15 oktober a.s. is het zover. De bekendmaking van de Haarlem Business Awards 2015. Uit de tientallen kandidaten heeft de jury de genomineerden nu ook bezocht en gaat de strijd nu in de categorie 5+ FTE gaat de strijd nog tussen Leasetrader, Perfectly Basics en TTL Geuzebroek. De winnaar ontvangt de Award uit handen van de winnaar van vorig jaar: Successfully, Wim Pals.

In de categorie van 0-5 FTE tussen: Digitale Nazorg, The art of tea, herbs & spices en Van Engelenburg Theaterproducties. De winnaar ontvang de felbegeerde Award uit handen van de winnaar van 2014: 3DSVP, Hanneke van Beek.

Alle genomineerden worden u op de avond gepresenteerd via een videopitch van TripleAVisualz.

Met keynote spreker Martijn Aslander en dagvoorzitter Robert Bannink beloofd het een boeiende en feestelijke avond te worden voor ondernemend Haarlem e.o. Het aantal bezoekers volgens de website en Facebook staat boven de 250! Bent u erbij?

 

Na de prijsuitreiking is er, naast heerlijk fingerfood van Vijn Partyservice en prachtige wijnen van Le Grand Cru, ook nog een speciaalbier proeverij van Bier Import Nederland. De entree is gratis, aanmelden kan hier

Donderdag 15 oktober
Crown Business Center
A. Hofmanweg 5a. 2031 BH Haarlem
Inloop 17.00 uur, einde avond 22.00 uur

 

De koerier Wij halen en brengen uw werk!