Vullingen kunnen immuunreacties veroorzaken

26 mei 2016

Vullingen kunnen immuunreacties veroorzaken

en overige allergische reacties

 

http://www.dental-tribune.com/articles/news/netherlands/29321_vullingen_kunnen_immuunreacties_veroorzaken.html

Interessant artikel over iets wat wij als laboratorium met bijna honderd jaar ervaring door de jaren heen al vaker meegemaakt hebben. Dit is precies de reden dat wij geen nikkel in onze knopankers verwerken als we splinten maken, en zo zuiver mogelijk willen werken in ons kroon- en brugwerk. Dus ons advies bij nieuw kroon- en brugwerk; altijd zirkonium gebruiken. Dit is altijd mogelijk door ons gamma aan kleuren en zelfs het HT zirkonium dat uitstekend werkt bij implantaat gedragen constructies.

Allergische reacties op ons CrCo frame metaal zijn helaas ook bekend. Gelukkig kunnen deze patiënten vaak wel tegen een goudframe. Deze frames zijn wel duurder maar daarbij ook duurzamer. 

En wat te denken over de vele mensen die een allergie voor  metalen of kunststof hebben en dan reageren op de gebruikte tanden, dan wel kunststof van een prothese. Het is te testen en daarom zijn wij al meer dan 50 jaar verwerker van Luxene en hebben daar dus ook ruime ervaring mee.

Door de jaren heen hebben we gelukkig veel mensen kunnen helpen. Het is soms een lange zoektocht naar de oplossing. Dit omdat deze mensen op veel zaken reageren en je dus stap voor stap moet uitzoeken welke combinatie voor hen wel werkt. Tot nu toe is dat nog altijd gelukt, we blijven eraan werken dat het zo blijft.

Ons advies. Weet wat er in u lijf zit en welke behandelingen u met wat heeft ondergaan.

Waarom? Omdat we bijvoorbeeld werkelijk meegemaakt hebben, dat een patiënte  allergisch reageerde op ons frame. En na doorvragen zich pas ging realiseren dat ze ook een CrCo kunstheup had, en sinds die operatie heel veel lichamelijke klachten had gekregen. Ze ging weer even terug naar het ziekenhuis voor een nieuwe heup…..

Geuzebroek genomineerd voor de Haarlem Business Award

30 september 2015

And the winner is.....!

Donderdag 15 oktober a.s. is het zover. De bekendmaking van de Haarlem Business Awards 2015. Uit de tientallen kandidaten heeft de jury de genomineerden nu ook bezocht en gaat de strijd nu in de categorie 5+ FTE gaat de strijd nog tussen Leasetrader, Perfectly Basics en TTL Geuzebroek. De winnaar ontvangt de Award uit handen van de winnaar van vorig jaar: Successfully, Wim Pals.

In de categorie van 0-5 FTE tussen: Digitale Nazorg, The art of tea, herbs & spices en Van Engelenburg Theaterproducties. De winnaar ontvang de felbegeerde Award uit handen van de winnaar van 2014: 3DSVP, Hanneke van Beek.

Alle genomineerden worden u op de avond gepresenteerd via een videopitch van TripleAVisualz.

Met keynote spreker Martijn Aslander en dagvoorzitter Robert Bannink beloofd het een boeiende en feestelijke avond te worden voor ondernemend Haarlem e.o. Het aantal bezoekers volgens de website en Facebook staat boven de 250! Bent u erbij?

 

Na de prijsuitreiking is er, naast heerlijk fingerfood van Vijn Partyservice en prachtige wijnen van Le Grand Cru, ook nog een speciaalbier proeverij van Bier Import Nederland. De entree is gratis, aanmelden kan hier

Donderdag 15 oktober
Crown Business Center
A. Hofmanweg 5a. 2031 BH Haarlem
Inloop 17.00 uur, einde avond 22.00 uur

 

De koerier Wij halen en brengen uw werk!