Route

Met de auto

Vanaf boven het Noordzeekanaal:

Door de Velsertunnel, daarna richting Haarlem (N208). Bij het 5e verkeerslicht linksaf (Zijlweg) Aan het einde van de zijlweg bij de stoplichten rechtsaf, meteen linksaf naar de brug en meteen rechtasaf over de brug. Dit is het begin van de Wihelminastraat. Na de stoplichten in de Wilhelminstraat neemt u de eerst volgende straat links en rijd u om het pand heen via de Sophiastraat en dan tegen het verkeer in op het Wilsonsplein. Aan uw rechterhand treft u ons groene hek aan welke toegang geeft tot onze (gratis) parkeerplaats. U kunt uw auto halverwege op een Geuzebroek plekje parkeren.

Vanaf klaverblad Badhoevedorp (Schiphol):

Op de A9 neemt de afslag Haarlem-Zuid. U blijft rechtdoor rijden Haarlem in. U rijd dan tegen het Spaarne aan. U blijft de borden Bloemendaal volgen door over de brug links aan te houden. Bij het park aan u linkerhand blijft u rechtdoor rijden. U komt nu op een singerende weg, deze blijven volgen. Zodra u op een brug staat en de straat recht is, staat u aan het begin van de Wilhelminastraat. U dient direct na deze brug rechtsaf te slaan voor een groot pand. Aan uw linkerhand ziet u dan ons groene hek welke toegang geeft tot onze (gratis) parkeerplaats. U kunt halverwege op een Geuzebroek plekje parkeren.

Vanaf Heemstede/Hoofddorp:

Heemsteedse Dreef afdrijden tot aan het einde (bij provinciehuis). Na Hertenkamp (Fonteinlaan) linksaf bij de stoplichten. U komt nu op een singerende weg, deze blijven volgen. Zodra u op een brug staat en de straat recht is, staat u aan het begin van de Wilhelminastraat. U dient direct na deze brug rechtsaf te slaan voor een groot pand. Aan uw linkerhand ziet u dan ons groene hek welke toegang geeft tot onze (gratis) parkeerplaats. U kunt halverwege op een Geuzebroek plekje parkeren.

De koerier Wij halen en brengen uw werk!